Перша зустріч літнього набору StudMP

Виступом політтехнолога та співзасновника Спілки ініціативної молоді Артема Михайлюка розпочався перший день літнього набору проекту Stud Mp. Спікер подав учасникам максимально вичерпну інформацію про природу та структуру студентського самоврядування, пояснив, яким чином ця система діє не тільки в теорії, а й на практиці. Нагадаю, що пан Артем був одним із членів комісії, яка відбирала учасників першого набору однойменного проекту, а також виступав у ролі спікера. Про погляди соціального технолога на стан нинішньої вищої освіти можна більш докладно дізнатися з його інтерв’ю.

1

 

 

 

 

 

 

 

Керівник програми практичної політики Інституту політичної освіти Олександр Солонтай через побудову конструктивного діалогу змусив учасників замислитися над тим, чи справді їм потрібне студентське самоврядування і якщо так, то яким в ідеалі воно мало б бути. Учасники дискутували на теми вищої освіти, проблем молоді та політичної ситуації в країні загалом.
Пан Олександр, як і Артем Михайлюк вже виступав в ролі експерта та спікера проекту. Про його враження від спілкування з учасниками першого набору та погляди на систему освіти в Україні можна прочитати тут.

2

 

 

 

 

 

 

 

Третім і останнім спікером на сьогодні був директор компанії персонального та стратегічного консалтингу “Berta Communication” Тарас Березовець. На відміну від попередніх спікерів, політтехнолог вперше виступив у ролі носія інформації для студентів в рамках проекту Stud MР. Він розповів учасникам, як співпрацювати з політиками, аби досягти бажаного результату та, на прикладі інших країн, пояснив відмінність нашої політичної системи від іноземних.

3

 

 

 

 

 

 

 

В учасників попереду ще 2 насичені дні, протягом яких вони зустрінуться з громадськими діячами, лобістами та політиками.